The Immortals

September 13, 2012
Sylvester Stallone, care a jucat rolul lui Rambo, împreuna cu Bruce Lee, Jean-Claude Van Damme si Arnold Schwarzenegger, cu totii au influentat în trecut milioane de oameni. Toti baietii încercau sa-i imite pe acesti imbatabili. Pâna ca lumea sa se convinga de faptul ca nu bataia e solutia, ci inteligenta si reusita în viata, nu putini au fost aceia care au umplut salile de lupte de orice fel. În plus, eroi ca Batman, Spider-man sau Superman au reprezentat si ei modele pentru copiii de pe întreaga planeta. Din toate aceste tendinte, au rezultat astazi celebrele jocuri de actiune.

Pentru cine vrea sa se întoarca în timp si sa traiasca virtual experienta luptelor, batailor si razboaielor, pe internet exista o gama larga de jocuri de actiune ce vin sa împlineasca aceasta nevoie.

Astfel, chiar tu poti îndeplini misiunile lui Rambo, în jocuri pline de suspans si pericol. Fanii Testoaselor Ninja pot fi angrenati în misiuni asemanatoare cu cele din animatiile preferate, admiratorii Dragon Ball Z au si ei o gama de jocuri, la fel si cei ce au îndragit pe celebrii Power Rangers.

Pentru iubitorii genului razboi sunt disponibile jocuri de actiune care îi întorc în timp, pe vremea celor ce asediau castele, astfel ca e nevoie de eroi care sa apere edificiile. Pentru vremurile mai noi, producatorii au creat jocuri cu tancuri si masini de lupta. Admiratorii bataliilor aeriene pot opta pentru jocuri cu elicoptere sau cu avioane de lupta. Lupta în spatiu, pentru apararea omenirii de invazia extraterestrilor este si ea reprezentata printr-o serie de jocuri.

În cazul în care vrei sa experimentezi virtual luptele de strada, eroi  ca Super Mario îti stau la dispozitie. Da, nu e o greseala, Mario a fost transformat si el într-un luptator iscusit. Spider-man si Batman au si ei jocuri dedicate, unde sunt misiuni destul de solicitante pentru jucator.

Fie ca esti sau nu fanul personajelor celebre de mai sus, jocurile de actiune de pe site-uri ca www.eminiclip.ro te vor ajuta sa te detasezi de tensiunile acumulate si sa le descarci mai degraba în mediul virtual, decât în viata reala, lucru de preferat.
 

Sometimes…

December 11, 2011
Jocurile online de tip flash sunt acele jocuri citite de browserul de navigare (mozzila,internet explorer) ce le poti juca pe internet ,nu sunt jocuri cu grafica cine stie ce dar tin sa te amuze atunci cand nu ai chef de viata sau esti plictisit.
Aceste jocuri sau dezvoltat pe masura ce internetul a devenit foarte populat,mai ales si in Romania,deoarece nu consuma resurse mari si nu ai nevoie de licenta pentru a le juca.
Va prezint un portal de jocuri online unde va puteti juca in orice zi si o...

Continue reading...
 

Call of Duty: Black Ops

November 8, 2011
Pentru ca fetele sunt diferite fata de baieti acestea nu joaca jocuri Ben 10 asa cum fac deseori baietii, ci joaca jocuri din gama pentru fete. In randurile de mai jos va voi descrie cele mai noi si cele mai jucate jocuri de fete pe net. Se stie foarte bine din ce categorii sunt jocurile pe care le voi allege asa ca sa trecem la treaba.

Cele mai indragite jocuri online pentru fete sunt cel de dezbracat si bineinteles de imbracat. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa imbraci sis a d...

Continue reading...
 

Will be Sleeping Apnea Preventing The Relationship?

October 26, 2011
Din desenele formate prin potrivirea pieselor, copiii obtin o multime de informatii, in functie de etapa de varsta, careia ii este dedicat jocul. Jocurile puzzle starnesc dorinta de cunoastere pentru domenii necunoscute de ei pana atunci si pot deveni o pasiune la orice varsta. Cu ajutorul lor poti dobandi abilitati multiple, sunt educative si distractive. Iti dezvolta capacitatea de a analiza si rezolva probleme, de a trece peste obstacole.

Jocurile puzzle au o anumita tematica, subiectele fi...

Continue reading...
 

Requests In relation to Facial laser hair removal

October 18, 2011
Barbie este o papusa la moda produsa de compania americana de jucarii Mattel, si lansata pe piata in luna Martie 1959 .Femeia de afaceri Ruth Handler este creditata cu crearea papusii avand la baza o papusa de origine germana Bild Lilli ca si model.

Barbie este cel mai de seama brand al papusilor Mattel si accesoriilor, incluzand si alte papusi de colectie, fiind subiectul mai multor articole controversate, care includeau de multe ori parodii la adresa papusii.

Numeroase jocuri au fost create i...

Continue reading...
 

Categories